Skip to content

Brand Marketeer NL

Amsterdam, Noord-Holland, NetherlandsMarketing

Job description

Ben jij de gepassioneerde Brand Marketeer die ons Inner Circle merk verder laat groeien in Nederland? Als jij klaar bent voor een uitdagend avontuur en wilt bijdragen aan de groei van een toonaangevende B2C tech merk, dan is dit jouw kans.


Achtergrond:

Inner Circle werd in 2012 opgericht door Nederlandse eigenaren en is inmiddels een van de grootste dating apps in Latijns-Amerika. Het hoofdkantoor is nog steeds gevestigd in Amsterdam. Maar de thuismarkt Nederland heeft de afgelopen jaren wat minder focus gehad en het merk is daarmee minder relevant geworden. Vandaar dat wij op zoek zijn naar een Brand marketeer die gedreven is hier verandering in te brengen!


De functie:
Als onze Brand marketeer ben jij verantwoordelijk voor al onze merkactiviteiten in de Nederlandse markt. Je doet dit met een klein team en krijgt dus veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar je hebt uiteraard hulp van verschillende specialisten die voor meerdere markten werken, zoals digital marketeers, influencer marketing experts en PR en communicatie specialisten. In deze rol zal je worden gecoached door onze CMO Margriet de Kroon.

Onze strategie is gestoeld op het netwerkeffect. We willen zoveel mogelijk interessante mensen, merken en groepen aan ons binden om op die manier onze populariteit uit te breiden. Centraal in onze marketing strategie staan dan ook PR, samenwerkingen met lokale content creators, partnerships met merken, horeca, festivals, organisatie van feestjes / events en een ambassadors programma. Als Brand marketing manager ben jij verantwoordelijk voor deze tactics in jouw markt.

Job requirements

Wat we verwachten:

 1. We zoeken iemand met een achtergrond in marketing/communicatie, maar die bovenal connected is in Amsterdam, weet welke venues wij moeten hebben voor een gaaf event, welke merken of creators up and coming zijn en we mee moeten partneren en wie we uit moeten nodigen op onze feestjes om ervoor te zorgen dat de crowd in onze app relevant is. 
 2. Daarnaast moet je weten op welke manier je naar het succes van de verschillende tactics moet kijken, hoe je dit kunt optimaliseren en hoe je de verschillende tactics inzet om tot een 360 campagne te komen. 
 3. We zoeken iemand met een pragmatische mentaliteit, dingen proberen en zelf regelen zijn voor ons heel belangrijk. Wij geven je dan de vrijheid om de rol zelf vorm te geven en een grote impact te hebben op het succes van het merk in ons thuisland en dat vanuit ons kantoor aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam.
 4. Nederlands spreken is een must voor deze rol.


Wat wij aanbieden:

 • De kans om ons merk te groeien, ondersteund door een ervaren team met track record.

 • Het tempo en de impact van een B2C tech-scale-up.

 • 25 vakantie dagen

 • Bring your own device vergoeding

 • Stay Healthy allowance

 • We zullen je voorzien van een Macbook/laptop (in overleg met jou) en alle andere benodigde apparatuur voor je werkplek

 • Gave activiteiten voor team band en mooie herinneringen

 • Inner Circle feestjes gratis voor jou en je vrienden.

 • Gratis Inner Circle VIP-lidmaatschap voor jou en je single vrienden.

Ben jij klaar om het Inner Circle merk te laten groeien en bloeien in Nederland? Grijp deze kans om impact te maken en samen te werken met ons ervaren team. Solliciteer vandaag nog en help ons bij het herdefiniëren van daten in de Nederlandse markt!


or